Májusban kezdtem el tesztelni a ForeverBeauty 4TECH narancsbőr elleni készüléket, melyet tíz héten át használtam. Minden héten legalább egyszer, de főleg kétszer-háromszor végeztem el a kezelést, és amikor időm engedte, végigcsináltam a teljes, egy órás programot, ha pedig kevésbé értem rá, a fél órás rövidített kezelést alkalmaztam.

Az útmutató szerint a tíz hetes kúra után egy ideig várni kell, amíg teljesen végbemegy a változás folyamata – ez körülbelül három hónapot vesz igénybe -, és időnként nem árt beiktatni egy egy órás emlékeztető kezelést. Most két hét telt el az utolsó masszírozás óta, és azt kell, hogy mondjam, nagyon is látszik az eredmény.

Tinédzserkorom óta küzdök a narancsbőrrel, és kevés olyan csodaszer létezik, amit ne próbáltam volna ki ennek eltüntetése érdekében. Főként a combom problémás – itt alkalmaztam a gépet is -, melyen a legrosszabb állapotomban már állva is erős cellulitisz látszott.

Bő egy évvel ezelőtt teljes életmódváltáson mentem keresztül, ez sokat javított a helyzeten, de még mindig volt mit eltüntetni. Nem számítottam csodára, amikor használni kezdtem a gépet, de a hatása felülmúlta a várakozásomat: a térdem fölött szinte egyáltalán nem látszik a sok kis gödröcske, ami korábban ott volt, és a combom belsején is sokkal jobb a helyzet, mint tavasszal.

Nagyon biztató a szemmel látható javulás, és alig várom, hogy leteljen a három hónap, amikor már a végleges eredmény is megmutatja magát. Mivel a tíz hétig tartó kezelést csak két tenyérnyi területen lehet egyszerre végezni, nem tudtam az egész combomat átmasszírozni, ezért később a kimaradt területeken és a fenekemen is el fogom végezni a programot, mert nagyon elégedett vagyok a készülékkel.

  • Megosztás:
hirdetés