A Florence and the Machine vörös hajú, bohém énekesnőjére nagyon rátalált a Gucci, akivel stílusügyileg ugyanazt a nótát fújja az olasz márka: kapcsolatukat a vintage hangulat hatja át.

Florence Welch, a Florence and the Machine indie rock zenekar meg nem értett énekesnője, kislánykora óta vonzódik a spirituális, gótikus, vintage és bohém stílusvilághoz, így az iskolában nem igazán volt nagy sikere az öltözékeivel. Volt idő, amikor túl fiúsnak, vagy éppen boszorkányosnak találták, ám, amikor barátnőjével, Isabella Summers-el megalapították közös zenekarjukat, Florence Welch nehezen emészthető stílusa végre teljes színeiben kibontakozhatott.

Nem csoda, hogy a Gucci lecsapott rá 2016-ban, hiszen akkoriban a brit énekesnőt már a bohém irányzat királynőjeként emlegették, az olasz divatház pedig imádja az izgalmas, érdekes karaktereket, akik nem a klasszikus szépségideálnak kívánnak megfelelni.

Florence Welch úgy illik a Gucci világába, mintha egyenesen a divatház fejéből pattant volna ki a vintage ruháival, a hófehér bőrével, és a lángvörös hajával. A Gucci nagyköveteként, múltidéző ékszereket népszerűsít a különleges, mezzoszoprán hangú énekesnő, ám a divatház a színpadi megjelenését is inspirálja.

Florence Welch-től már megszokhattuk, hogy a fotózások és vörös szőnyeges események alkalmával a Gucci kreációit viseli, ám most először szerepel a divatház kampánysorozatában. A 32 éves énekesnő a Gucci Fine Jewelry kollekció ékszereit népszerűsíti.

A Gucci kreatív igazgatója, Alessandro Michele, és a divatház reklámjaiért felelős Christopher Simmonds közös erővel álmodta meg a különleges dizájnt az énekesnő köré, akit egy utazókaraván csecsebecsékkel teleszórt, színes miliőjébe helyeztek. Christopher Simmonds és a Gucci összefogása garancia az egyedi kampányokra: egyik kedvencünk volt a 2019-es Cruise kollekcióhoz készült, zseniálisan eklektikus, bibliai tematikájú reklám, amelynek a mondanivalóját a mai napig nem sikerült megfejtenünk.

A Florence Welch-ről készült képek valamivel emészthetőbbek, a vörös hajú énekesnő pedig úgy brillírozik a kamerák előtt, mint egy profi modell. A fotókat Colin Dodgson készítette.

 

Kiemelt kép: Michael Campanella/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés