Illetve megfelelő óvintézkedések mellett viseld, például érdemes aládolgozni egy kis naptejjel, ha nem akarsz vörös tigriscsíkokat a lábadra.

A legnépszerűbb divathóbortok általában nemcsak a rajongóikat, hanem az áldozataikat is szép számmal kitermelik. Talán még emlékeztek a csípőfarmerre, mely a téli hónapok alatt sok fiatal lánynál megalapozta a vesemedence-gyulladást.

Bár a szaggatott farmerek nem ennyire veszélyesek, azért komoly esztétikai és egészségügyi problémákat tudnak okozni, ha a viselőik megfeledkeznek a napvédő kencékről, nagyot legyintve a becsapós, kora nyárias időjárásra. Értjük, hogy az ember nem keni be magát naptejjel, ha hosszú farmergatyát vesz fel, ám az itt-ott lyukas verziók azért meg tudják viccelni a gyanútlan nadrágtulajdonost.

A Twitteren máris rengetegen osztják meg nem túl kellemes élményüket a divatos, szakadt farmerjukkal kapcsolatban, melyről kiderült, hogy nem egészen napálló, és, ahol kivillan a bőr, ott bizony le is éghet, de csúnyán.

Egyrészt, az ilyen égési foltok nem nyújtanak esztétikus látványt, és egy nyár is kevés ahhoz, hogy összebarnuljanak a test világosabb részeivel, másrészt pedig jó tudni, hogy a szaggatott farmer nem véd meg a napégés okozta bőrkárosodásoktól. Mivel az efféle farmernadrágok a fesztiváltrendek slágerdarabjai, érdemes tisztában lenni a veszélyeikkel.

  • Megosztás:
hirdetés