A kaotikus patchwork-minta nagy szerepet kap az őszi divatban, amitől sokan kissé idegenkednek, de Mihalik Enikő befogadhatóvá teszi legutóbbi divatfotóin.

Az őszi kollekciók is arról tanúskodnak, hogy a színes, rendszertelen mintázatok nagy hangsúlyt kapnak az új szezonban. Az új irányzat leginkább az álmodozó, bohém lelkületűeknek kedvez, akik szeretnek kötöttségek nélkül öltözködni, és arra törekednek, hogy stílusukkal szabad utat engedjenek szárnyaló egyéniségüknek.

Az amerikai Harper’s Bazaar tökéletesen megfogta ennek a trendnek a lényegét a szeptemberi, rusztikus hangulatú divatanyagával, melynek főszereplője Mihalik Enikő. A magyar modell többször bizonyította már, hogy a természetesség áll hozzá a legközelebb, például smink nélkül is életteli az arca, és nem kell nagy körítés ahhoz, hogy gyönyörű legyen.

Mivel itt az eleven, színpompás patchwork-mintákon van a hangsúly, Mihalik Enikő csak egy nagyon finom, natúr sminket kapott, aranyló haja pedig szabadon száll a széllel. A képeken a ruhák kaotikus színvilága dominál, mellyel remekül harmonizál a modell visszafogottsága.

A stylist, Kertsin Schneider többek között a Missoni, a Calvin Klein és a Chloé őszi kollekciójából válogatott élénk színű darabokat. Marcin Tyszka gyönyörű fotóin a 31 éves modell szinte kamasznak tűnik, ami a természetes, natúr sminknek is köszönhető.

  • Megosztás:
hirdetés