Szigorú, vegán étrenden él, sokat mozog, rendszeresen meditál, és imádja az életet – tényleg ennyin múlik a fiatalos külső? Nem hiszel a szemednek, ha meglátod, milyen jó formában tartja magát ez a nő!

Dr. Elizabeth Lambaer a szépség új vallását alapította meg, hiszen azt állítja, hogy önmagán kísérletezgetve kitapasztalta, milyen ételek fogyasztásával és milyen mozgásformákkal lassítható le az öregedés folyamata. Könyvet is írt a témában, mely a fiatalság és a szépség megőrzéséről szól, és persze arról, hogyan érezzük jól magunkat a bőrünkben a különböző életszakaszokban, fiatal- és időskorunkban egyaránt.

Emellett blogot vezet a tapasztalatairól, előadásokat tart, személyre szabott életvezetési tanácsokat ad fogyás, étkezés és szépségápolás témában, talk show-kon vesz részt, és videókat készít a szépség és egészség megőrzéséről.

Bár akadnak olyanok, akik szkeptikusan reagálnak Elizabeth állítására, miszerint megtalálta a hosszú fiatalság, a belső béke és a boldogság titkát, a majdnem hatvanéves blogger képei egyértelműen alátámasztják, hogy valamit nagyon tud a szépségmegőrzésről, hiszen az alakja kifogástalan, mint egy huszonévesé, a bőre sem árulkodik a koráról, és sugárzik róla az elégedettség.

Bár az nyilvánvaló, hogy a melleit plasztikáztatta, és itt-ott egy kis Photoshop is bejátszik a képein, azért az vitathatatlan tény, hogy kevesen néznek így ki a hatvanéves kor küszöbén.

Ami az alakjánál is szembetűnőbb, hogy dús és egészséges a haja, pedig ezt kevés nő mondhatja el magáról a klimax kapujában, amikor vacakolni kezdenek a hormonok.

A hasa és a lába Photoshop nélkül is elképesztően feszes.

Táncol, jógázik, edzőterembe jár, sokat kirándul, és mindig kész arra, hogy kipróbáljon új dolgokat, illetve belevesse magát extrém sportokba vagy kalandokba. Ami azt illeti, tetteit nem igazán határozza meg az, hogy hány éves.

Egyszerűen eldöntötte, hogy fiatalos marad, és sokáig fog élni, és mindennap tesz is azért, hogy ez így legyen.

Valószínűleg sok szabadideje akadt, de így is nagy kitartásra volt szüksége ahhoz, hogy mindezt kihozza magából, és fenntartsa fiatalos külsejét.

  • Megosztás:
hirdetés