Ahhoz, hogy különleges legyen az öltözéked, nem muszáj minden nap feltűnő ruhapárosításokba vagy egyedi dizájnerdarabokba bújnod. Ugyanis egyetlen kiegészítővel stílust lehelhetsz még a megunt, semleges cuccaidba is, sőt, egyedivé varázsolhatod a megjelenésedet.

A titok nem más, mint a fémes elemekből álló, illetve lánccal vagy kristályokkal díszített környaklánc, mely ezen a télen egyetlen modern nő ékszeresládikájából sem hiányozhat. Bár kissé furcsállom, hogy pont a sálszezonban kapnak ekkora hatalmat az extravagáns nyakékek, de, ha nem szegecses darabra küldöd rá a kötött nyakmelegítődet, hanem sima felületű ékszerrel párosítod, nem lesz gond.

A visszafogott, fémes környakláncokra a minimál trend kapott rá igazán, melyek vagány monokróm szettben és elegáns, fekete-fehér összeállításban nagyszerűen mutatnak, szinte az egész öltözéket uralják. Nappal sem túlzás a vastag, fémes lánc, ha kötött pulóverrel, inggel vagy egyszerű szabású ruhával variálod. Az androgün, a glam rock és a modern urban irányzat egyaránt behódolt az efféle ékszereknek, melyek extrém, letisztult és elegáns verzióban is előfordulnak az üzletekben. Ízelítőként bemutatjuk néhány külföldi divatház legsikeresebb környakláncát, melyek lázban tartják a divatkövetőket.

  • Megosztás:
hirdetés