Durván megszaladt a filter Kendall Jenner fején az amerikai Elle júniusi számában. Most, hogy a magazin előre elbüszkélkedett néhány fotójával, valószínűleg ezt fogja lehozni nyomtatásban.

Kim Kardashian népszerű féltestvére, Kendall Jenner pimaszul fiatal és gyönyörű ahhoz, hogy szanaszét retusálják az arcát, hiszen a valóságban is makulátlan bőre van a 22 éves modellnek. Valószínűleg inkább az idei trendeknek akart megfelelni a fotós a képek túlszínezésével és agyonfilterezésével, hogy olyannak tűnjön az összhatás, mintha épp a szuper menő Instagram-profilját néznénk az idősebb Jenner lánynak.

A divatfotók az amerikai Elle magazin júniusi számához készültek, az előzetes összeállításból pedig jól látszik, hogy mindegyikről ordítanak az alapos utómunkálatok. Ami a látványt illeti, az irreális színekkel és fényekkel még csak-csak megbirkóznánk, de szegény Kendall az egyik képen úgy néz ki, mintha önmaga megrajzolt mása lenne. Nehéz a ruhákra figyelni, amikor a fiatal modell úgy fest, mint egy plasztikbaba, akinek merev a tekintete, és viaszos a bőre.

  • Megosztás:
hirdetés