A mozgás és a helyes étrend jó, sokan mégis olyan eredményeket várnak maguktól, mint mondjuk egy fitneszversenyző, ami felesleges. A túlzottan magas célok csökkentik a motiváltságot, elégedetlenné teszik az embert, így pedig mindenki hamarabb feladja.

Igazi testek

A szépen beállított fotók jó inspirációt jelenthetnek, de nem kell ezeket nagyon komolyan venni. Lauren Fleshman fitneszmodell be is mutatta blogjában, hogy milyen az, amikor leszálkásítva végigmegy a kifutón, behúzva a hasát, egyenes testtartással, illetve két nappal később, miközben leül. Azt próbálja bemutatni, hogy ülés, mozgás közben mindenkinek van egy kis hasa, nem kell addig dolgozni, amíg homorú nem lesz. Itt megnézheted a képeket.

A Buzzfeed pedig profi fotósokat kért fel, hogy mutassák meg, milyen sokat számít a világítás, hogy honnan fotóznak, és a többi.

A videóban és a fitneszmodell blogján is a testről van szó, de az arcot is lehet ugyanígy manipulálni, így aztán továbbra sem érdemes magadat nem valós elvárásokkal frusztrálni.

  • Megosztás:
hirdetés