Olykor a legapróbb részletek rontják el a stílusos megjelenést, melyek nemcsak bosszantóak, hanem megkeserítik az öltözködést, különösen, ha kevés idő áll a rendelkezésünkre.

hirdetés

Sokadszor lejátszott jelenet a reggeli kapkodás közepette, mégis ugyanolyan idegtépő tud lenni minden alkalommal, amikor a tökéletesen felrakott sminkünket egyetlen mozdulattal szétzúzza a magunkra rángatott pulóver.

Persze, mindannyian jól tudjuk, hogy először felöltözünk, sminktörlő lapokkal védjük a ruha nyakát, és csak azután festjük ki magunkat, de vannak esetek, amikor muszáj átöltözni, és bármennyire óvatoskodunk, legtöbbször nagy adag festékpaca kerül a ruhánk nyakára.

Ám talán még ennél is bosszantóbb küzdelemmel kell szembesülnünk, amikor egy csúszós anyagú, bő fazonú blúzra próbáljuk ráerőszakolni a vastag pulóvert. A blúz sajnos ide-oda tekeredik, legvégül úgy dönt, csak azért is felpúposodik a kötött felső alatt, hadd nézzünk ki úgy, mint egy jól belakott óvodás.

A részletekben lakik az ördög, értjük a súlyát, de a reggeli idő gyorsan rohanó fajta, így nem biztos, hogy van alkalmunk ilyesmikkel szöszmötölni. Pláne, ha akkor szembesülünk vele, hogy még a velúrcsizmánk is kritikusan mocskos, a speciális bőrtisztító pedig valahol bújócskát játszik velünk.

Ilyen és hasonló jellegű problémákra mutat praktikus megoldásokat az alábbi videó, mely sokat segíthet abban, hogy a megjelenésünk minden apró részlete tökéletes legyen.

  • Megosztás: