Ötletet adunk, hogyan mentsd meg a sokat hordott, kedvenc táskádat, még akkor is, ha csúnyán elrongyolódott vagy kikopott a füle. Nyoma sem lesz az elnyűtt részeknek!

Amikor nagyon a szívünkhöz nő egy táska – ami hű társunk a mindennapokban -, nehezünkre esik megválni tőle, hiába látjuk a hibáit. Az elfeslett táskafül gyakran jelent problémát, különösen műbőr darabok esetében, melyek hamarabb elkopnak, mint bőr társaik. A berepedt, beszakadt anyagot többnyire már nem lehet helyrehozni, a látvány pedig annyira szívszaggató, hogy nem szívesen teszi az ember közszemlére. A rongyos, szakadt, kopott táskafül ugyanis nem nyújt szép látványt, és bizony lerombolja az öltözék összképét.

Ám két remek táskamentő módszert is tudunk ajánlani, amihez nem kell különösebb kézügyesség, és speciális eszközökre sincs szükség. Csupán egy vékony, színes kendősálat vagy egy közepesen vastag szalagot szerezz be a művelethez.

Mindkét technika roppant egyszerű és divatos, ráadásul így a táskád stílusát is bármikor megváltoztathatod, ha egy kis frissítésre, újításra vágysz. A szalag végét ragasztóval vagy kétoldalú tapadócsíkkal rögzítsd. Készíts egymásba fonódó hurkokat úgy, ahogy a képen látod, majd a szalag végét színtelen körömlakkal kezeld, hogy ne legyen foszlós a széle.

  • Megosztás:
hirdetés