Sminkes, fodrász és stylist vette kezelésbe a gyönyörű lányt, hogy bebizonyítsák, négy különböző, elegáns megjelenést lehet összehozni hét cseppet sem ördöngös lépésben.

Néha sorra követik egymást az olyan események, melyek tiszteletére muszáj megcsillantanunk az elegáns oldalunkat. Bár adódnak esküvői meghívások, színházban töltött esték vagy puccos vacsorák az életünkben, a legtöbbünknek nem kell a hét minden napján talpig glancba vágnia magát, ezért talán nincs is nagy rutinunk abban, hogyan hozzunk ki magunkból pillanatok alatt egy magazinok címlapjára illő, fenséges úrinőt.

A litván stylist, Giedre Kavaliunaite hasznos videót állított össze egy sminkes és fodrász, illetve egy modell segítségével, melynek célja az, hogy ne kapjunk frászt akkor se, ha kissé összeszaladnak az elegáns megjelenést igénylő meghívások az életünkben, hiszen egy alapelgondolást újraformálva, néhány aprócska változtatással másképp nézhetünk ki minden jeles eseményen.

Az átváltoztatást vállaló lány divatos, félhosszú bob frizurát visel, amit néhány loknival tesz dúsabbá a fodrász, majd ugyanezt az alapfrizurát variálják más-más stílusban, néhány hajdísz és hajcsat segítségével.

Az alapsmink is apránként változik, éppúgy, mint a ruha és a hozzá passzoló kiegészítők. Mindenesetre sok praktikus és szuper ötletet tartogat ez az összeállítás, mely ráébreszt minket arra, hogy néhány jó tippel a tarsolyunkban nem is olyan nehéz felszínre hozni az elegáns oldalunkat.

  • Megosztás:
hirdetés