Donald Trump épp azon dolgozik, hogy elnökjelölt lehessen a republikánusok színeiben. A New York-i milliárdos nagyon megosztó személyiség, aki nem igazán válogat az eszközökben, legutóbb például a férfiassága méretét méltatta egy gyűlésen, egy vitán pedig arról beszélt, hogy visszahozná a kínvallatást, ha az nagyon indokolt.

Megosztó személyiségét mi sem mutatja jobban, mint az, hogy a republikánusok közül is többen nekimentek már, sőt, egykori elnökjelöltek is elhatárolódtak tőle. Ettől függetlenül eddig nagyon jól szerepelt.

Trump nemcsak szavaival, de kinézetével is borzolja a kedélyeket, frizurájáról sok helyen megemlékeztek már, narancssárga arca smink eredménye, nem igazán érthető, miért ragaszkodik hozzá, de hát Valentino is szereti a terrakottát. Tess Paras beauty blogger most megmutatja, hogy lehet bárkinek olyan szuper sminkje, mint Trumpnak.

A videóban apró kiszólások vannak, mint például a fehér felsőbbrendűség árnyalatú korrektor vagy a rúzs, aminek azt kell mutatnia, hogy teszel annak a következményeire, ami a szádon kijön. Narancssárgás bronzosítót ajánl, mert, ha valaki barnásat használ, esetleg még elkérnék az anyakönyvi kivonatát, és azt senki sem akarhatja. A videó címe pedig önmagáért beszél, Make Your Face Great Again, ami Trump jelszavának, a Make America Great Againnek a kifordítása.

  • Megosztás:
Címkék: