Cara Delevingne gyakran divatot teremt vagány frizurájával, valószínűleg a Glamour fotósorozata után is így lesz.

A 24 éves, népszerű modell olyan vérfrissítést és üde lendületet jelent a modellszakmának, mint amit egykor Agyness Deyn képviselt. Talán azért nem maradt meg a kifutók arctalan világában, mert átütő egyéniséggel rendelkezik, és olyasfajta örök vadóc, akit változatlanul lázadó, kamaszlányos bája vesz körül. Nem csoda, hogy manapság a legmenőbb modellek között tartják számon, sőt, a filmiparba is átkacsintgat olykor-olykor.

Ha egy magazin lehengerlően vagány divatfotókat szeretne, nem kérdés, hogy ki a legmegfelelőbb alany erre a feladatra. A divatikonnak tartott brit modell általában a frizuráival szereti sokkolni rajongóit: imádja a vad hajviseleteket, illetve a jeges szőke és pink tincseket.

Legutóbb a Glamour augusztusi számához készültek róla fotók, melyeken menő, ezüstös szőke séróval pózol, az őszi divat legvagányabb, extravagáns dizájner darabjaiba öltöztetve. Még csak most szivárogtak ki a fotók, de máris mindenkit a modell új frizurája foglalkoztat, amivel szerintünk egy csapásra divatot teremt.

  • Megosztás:
hirdetés