Kitty Spencert korábban sokat támadták a súlyproblémái miatt, és azért, mert nem vetette meg a bulikat, ám modellkarrierjével együtt a finom, nőies stílusa is beérett, amivel mindenkit elkápráztat.

Diana hercegné bátyjának a lánya, Lady Kitty Spencer mindig is vonzotta az emberek figyelmét, ám nagynénjével ellentétben korábban amolyan megosztó karakter volt, akin mindig találtak valamilyen fogást az öltözéke, a súlya vagy éppen az éjszakákba nyúló bulizgatásai miatt.

Ám úgy tűnik, hogy 27 éves korára nemcsak az öltözködése és a megjelenése lett figyelemre méltó, hanem a magabiztos nőiessége is beérett. Lady Kitty jól bánik az adottságaival, stílusában pedig rafináltan ötvözi a modern divatot a finom, klasszikus eleganciával.

A modellszakmában úgyszintén egyre népszerűbb és sikeresebb, és ez látszik, hogy az egészséges önbizalmát is támogatja: számos nagy divatcég felkérte már kampányához, a Dolce & Gabbana például szinte már múzsájaként tekint rá. Meghan Markle és Harry herceg esküvőjén ő volt az egyik legjobban öltözött, legfeltűnőbb jelenség, akiről legalább annyi fotó készült, mint a menyasszonyról. Lady Kitty Spencer jó példája annak, milyen erős kisugárzással bír egy nő, amikor önmagára talál.

  • Megosztás:
hirdetés