Diana hercegnő sportos nő volt, és nem csinált ügyet abból, ha az utcán lógó pulóverben, biciklis gatyóban és teniszzokniban kapták lencsevégre. Neki még ez a szerkó is jól állt!

A kilencvenes évek öltözködési szokásai nagyobb hatást gyakorolnak az aktuális divatra, mint azt gondoltuk volna. Aki élt abban a korszakban, bizonyára jól emlékszik még a testre tapadó biciklis nadrágokra, melyeket később igyekeztünk minél gyorsabban elfelejteni.

Ám volt egy nő, aki még ezt a ruhadarabot is olyan méltósággal és lazasággal tudta viselni, hogy azt tanítani kellene: Diana nevét sokan stílusos eleganciájával kötik össze, pedig a hercegnő szabadidejében sportosan szeretett öltözködni.

Nem vetette meg ugyanis a sportot, és amikor csak tehette, szívesen töltötte idejét futással, teniszezéssel, görkorcsolyázással vagy úszással. Lazább napjain, gyakran kapták lencsevégre az utcán lógó komfortpulóverben, biciklis nadrágban, edzőcipőben, és látszólag, egyáltalán nem zavartatta magát, ha edzés előtt, ilyen szerelésben kellett elintéznie a bevásárlást.

Vagánysága az idei divatot is megihlette, és számos tervező merített inspirációt a hercegnő sportos megjelenéséből. Nagyon úgy tűnik, hogy az egykor ikonikus biciklis nadrág ismét feltámadt poraiból, és éppolyan népszerű, mint Diana idejében. Kim Kardashian előszeretettel viseli ezt a szűk, sportos ruhadarabot, és nemcsak az edzőteremben húzza magára, hanem az utcai viseletébe úgyszintén beilleszti, méghozzá magas sarkú topánokkal, vagy elegáns blézerekkel kombinálva.

Képek forrása: Getty Images

  • Megosztás:
hirdetés