Ismét felívelőben van a kilencvenes évek modelljeinek csillaga, sokan közülük folyamatosan dolgoznak, Christy Turlington, Cindy Crawford sokszor feltűnik, ahogy Claudia Schiffer is, a németek üdvöskéje. Most épp az olasz nő megtestesítőjét, Monica Belluccit váltotta a Dolce&Gabbana kampányában.

Hideg szépség a végzet asszonyaként

Az olasz cég az utóbbi időben egészen fantasztikus kollekciókat alkotott, hagyományos szicíliai ruhákkal, de úgy látszik, most átutaztak egy mesebeli erdőbe.

A reklámfotók egészen részletgazdagok, érdemes alaposan megnézni őket, van itt a háttérben megbújó boszorkány, lovag, parasztfiú, szomorú lány. A német modell mindezt mintha nem venné észre, boldogan táncol az előtérben.

Mióta Ulyana Sergeenko betört a divatvilágba, nagyon érezhető a hatása, az oroszos, mesés stílus. Az olasz vidámság mellett itt is megjelennek a matrjoskák.

A korona már egy ideje szinte kötelező kiegészítő a Dolce&Gabbana-bemutatókon, és most sem maradhat el a gazdagon díszített fejék a mesebeli királynőről. A középkori öltözékek darabjai máshol is feltűnnek.

Van olyan kép, ahol a német szépség főszerepet kap, és királynőként pózol, nem pedig betolakodóként. A hercegnőket csodás, modern láncinges lovagok védik.

  • Megosztás:
hirdetés