Cindy Crawfordról, aki egykor a legsikeresebb szupermodellnek számított, sokan nem gondolnák, hogy már 48 éves. Pedig a hölgyemény lassan már az ötvenet tapossa, ennek ellenére könnyen felveheti a harcot az ifjabb korosztállyal, hiszen még mindig csúcsformában van. Az Allure magazin arra volt kíváncsi, hogy mi szépségének titka.

Cindy elsősorban az elfogadást emelte ki: – Persze, nem nézek már ki úgy, mint 23 évesen, de elfogadom. Bármilyen bikinis fotót készíthetnek rólam a tengerparton, igen, ott lesz a narancsbőr a fenekemen nekem is. Viszont sosem állítottam, hogy ennyi idősen a bőröm tökéletes.

Persze a bőrápolás azért fontos szerepet játszik az életében, azt mondja, hogy a mikrodermabrázió csodákat tesz. – Elmúltak a pattanásaim, és a pórusaim sem olyan nagyok, mint egykor. A bőröm megnyugodott, és a zsírosságából is veszített.

Cindy arról is beszélt, hogy a plasztikai műtét nem feltétlenül segít a fiatalság megőrzésében. Ellenben úgy gondolja, hogy a hajszín sokat nyom a latban.

– Számtalan plasztikai műtét létezik a világon, de egyik sem olyan hatásos, mint az, ha jól választod meg a hajszínedet, mert ez az, ami igazán fiatalossá tesz. A haj egészsége fontos, ezért nagyon sokat adok arra, hogy mindig formában tartsam – mondta.

Végül kiemelte azt is, hogy nem megszállottja a testének. Persze vigyáz magára, de már nem folytat harcot önmagával. Viccesen megjegyezte: – A dolgok változnak, már nem érdekel, mennyi tejszín kerül az étrendembe.

  • Megosztás:
hirdetés