A ’90-es évek nagy kedvence, Christy Turlington – sok hasonló társával ellentétben – nem a sebész általi beavatkozással próbálja ifjúságát visszaidézni, hanem az életmódjával, arcápolási szokásaival, melyek tökéletesen tartják a bőrét, hiszen 45 évesen jó pár évet letagadhatna.

Ha szeretnél majd te is ilyen bőrt ennyi idősen, jó, ha már most elkezded Christy tanácsait megfogadni.

Christy Trulington szépségtippjei

Az egykori modell első jó tanácsa, hogy belsőleg és külsőleg is tartsd magad formában gyógynövényekkel, szerinte ezek kiemelkedően fontosak az ápolt bőr és a jó közérzet szempontjából.

Christy a Redonline magazinnak azt is elmondta, hogy meglátása szerint a nyugodt és gondtalan életvitelen nagyon sok múlik. Szerinte a pozitív gondolkodás nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a bőr sokáig megőrizze szépségét.

A modell életfilozófiának tekinti a nyolc óra alvást, bár tudja, hogy a legtöbb nő annyira elfoglalt, hogy ez nem engedheti meg magának. Ennek ellenére azt javasolja, hogy, amikor csak tehetjük, szánjunk ennyi időt a pihenésre.

A D-vitamin kulcsfontosságot játszik a bőr egészségében a szupermodell szerint, ezért igyekszik annyi időt napon tölteni, amennyit csak tud. Persze hangsúlyozta, hogy mindig magas fényvédőfaktorral rendelkező naptejet használ, és nem megy napra, amikor túl nagy az UV-sugárzás.

Christy a jógázást is nagyon fontosnak tartja, ettől úgy érzi, testileg és lelkileg is feltöltődik, ami a szépségére is hatással van.

Ezenkívül hangsúlyozta azt is, milyen fontosak a táplálékkiegészítők. Szülés után sem a haját, sem a bőrét nem érezte olyannak, mint korábban volt, ezért vitaminban és ásványi anyagokban gazdag étrend-kiegészítőket kezdett szedni, így a haja visszanyerte egészséges fényét, a bőre pedig ismét kisimult.

  • Megosztás:
hirdetés