Christina Aguilera már a kétezres évek eleje óta tarol extravagáns és divatos megjelenésével. A platinaszőke énekesnő bomba alakját és nőiességét szokása szerint kihangsúlyozza szettjeivel, mégis mindig hű marad vagány stílusához is.

hirdetés

Nem volt kérdéses, hogy az amerikai sztár kristálytiszta hangjával, egyedi stílusával, és filmbeillő szépségével a zenei ipar csúcsára tör. A kétezres évek elején egyhamar a tinik egyik kedvenc karakterévé vált. A diszkótékákban egyre csak fogytak az általa kiadott CD-k, a divatmagazinok pedig sorra tele voltak látványos, és legtöbbször talán túl merész ruhaviseleteivel.

Christina Aguilera vagány stílusevolúciója

Húsz év alatt rengeteget változhat az öltözködési stílusunk, hiszen a divat is folyamatosan változik. Christina Aguilera gardróbja viszont ettől függetlenül volt sokszínű, és formálódott elképesztően dinamikusan.

Az énekesnőnek az évek alatt voltak letisztultabb ruhaválasztásai is, de nem maradt meg végleg a visszafogott fazonoknál. Könnyedén bújik bele a legkülönfélébb holmikba, és még negyven felett is ragaszkodik a popdívás stílusához, amit rendszerint megvillant a vörös szőnyegen. Napjainkban is szereti a merészebb szetteket, bár kétségkívül sokat finomodott az ízlése. Kedvenc karcsúsító fazonjai gyakorta visszatérnek, hiszen dögös homokóra alkatát vétek volna semmibe venni. A vibráló színek, a vagány ruhadarabok és a látványos dizájnok végigkövetik őt egész karrierje alatt.

 

Kiemelt kép: Gregg DeGuire/WireImage/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás: