A szőke, babaarcú Hannah Motler még csak a kamaszkorát koptatja, de idén már 24 alkalommal mutatta meg magát a legnagyobb divatházak kifutóin. Kampányfelkérésekből sem szenved hiányt.

hirdetés

Tény, hogy a legnépszerűbb szupermodellek mind nagyon korán csöppentek bele a divat világába, szinte kislányként. Így volt ez Kate Moss, Cindy Crawford és Claudia Schiffer esetében is. Ha pedig beindul a gépezet, és valaki felkapottá válik, nincs megállás.

Hannah Motler már 12 évesen kóstolgatta a modellszakmát, ám az idei év hozta meg számára az átütő sikert. A divatszakma imádja a 16 éves tinimodell kislányos arcát, bájos megjelenésével azonban éles kontrasztot teremt, hogy milyen vérprofin pózol a fényképezőgép előtt.

Éppúgy, mint Kaia Gerber – Cindy Crawford 17 éves lánya –, ő is képes felnőtt nővé alakulni a képek kedvéért, ám ez nem a sminkjének, és nem a ráaggatott, méregdrága ruháknak tudható be. Hannah Motler valószínűleg annak köszönheti óriási népszerűségét, hogy sokféle arca van, és máris rengeteget megmutatott közülük a különféle kampányokban.

Még ősszel tett eleget a francia divatmárka, a Céline felkérésének, az akkor készült tavaszi kampányfotók pedig nemrég láttak napvilágot. A fiatal modell vagány lázadóként jelenik meg a reklámanyagban, mely zavarba ejti a szemlélődőt: egy szőke, szinte alig kisminkelt, babaarcú lányt látunk, akiből olyan erő, energia és vonzerő sugárzik, amit egy felnőtt nő is megirigyelhetne.

A Céline 2019-es, tavaszi kollekciójához készült képek nagyot lendítettek Hannah Motler egyébként is virágzó karrierjén, így nem kizárt, hogy őt tekinthetjük Kaia Gerber újdonsült vetélytársának.

A divatfotókat Hedi Slimane készítette.

  • Megosztás:
hirdetés