A járványveszély szorongásokkal teli időszakában különösen jól jönnek a hangulatjavító poénok, és mi tagadás, Celeste Barber kifogyhatatlan belőlük.

hirdetés

A szorongás és bezártság érzésének oldására a legjobb gyógyír a nevetés, a népszerű ausztrál humorista pedig tesz róla, hogy még ebben a helyzetben se veszítsük el a humorérzékünket.

Celeste Barber az öniróniával megfűszerezett fotóival vált híressé, hiszen bátran felvállalja, hogy nem igazán tartozik a kecses, kifinomult nők közé. Ő azonban fittyet hány erre, és pont emiatt annyira szerethető az, ahogyan kiparodizálja a modelleket.

Nem bántásból teszi, csak szeretne rávilágítani arra, hogy a reklámok által közvetített világ olykor mennyire távol áll a valóságtól. Instagram-posztjait sokan imádják, hiszen napokra ellátják az embert jókedvre derítő humorbonbonokkal.

Celeste Barber a kifutón: manökenként is vicces

A kedvelt humorista manökenként sem vette túl komolyan magát, és hatalmas show-t csapott a melbourne-i divatfesztiválon. Egy modell ugyebár nem tesz túlzó, teátrális mozdulatokat, nem grimaszol, és légies kecsességgel lépked.

 

Mármint, ha nem Celeste Barberről van szó, aki nyilván a bevonulását is túlpózolta. A modellszerepbe bújt humorista a Rachel Gilbert és az Aje kreációiban mutatta meg magát. Még a járványhelyzet eldurvulása előtt lépett kifutóra, azóta bizonytalan időre felfüggesztették a divatbemutatók és rendezvények működtetését.

Képek: Daniel Pockett/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés