Beverly Johnson a hetvenes években vált ismertté, ő volt az első afrikai-amerikai topmodell. Most 62 éves, még mindig elképesztően csinos, és hibátlan az alakja.

A stylecaster.com-nak elárulta szépsége titkát, és az is kiderült, most sem csinál semmit másképp, mint karrierje csúcsán, a húszas éveiben. Íme, a tippjei!

Az étkezés a legfontosabb

Beverly elárulta, naponta ötször eszik keveset, és ügyel arra, hogy csak egészséges táplálékokat fogyasszon. Rengeteg gyümölcsöt, zöldséget, fehér húst és halat eszik, de imádja a joghurtot és a cukormentes kapucsínót is. Amikor csak teheti, fokhagymát, olívaolajat és tengeri sót használ a főzéshez, azon ritka alkalmakkor pedig, amikor elengedi magát, általában vajas pattogatott kukoricát majszol.

Mozogni is kell

Az egykori szupermodell szerint a mozgás is nagyon fontos, de nem kell, hogy az ember túlhajtsa magát, a fő, hogy örömét lelje a sportban, amit választott – így anélkül tarthatja karban a testét, hogy azt megerőltetőnek érezné. Kedvenc mozgásformái a golfozás és a jóga.

Mindennapi apróságok

Az étkezésen és a mozgáson túl arra figyelmeztet Beverly, hogy fontos, hogy a test és a lélek harmóniában legyen egymással. Bevallása szerint ő minden napot meditációval kezd, számára nemcsak a testi, de a spirituális megtisztulás és a szellemi feltöltődés is rendkívül fontos.

  • Megosztás:
hirdetés