Barbara Bui az első párizsi butikja, a Kabuki révén vált híressé a divatvilágban, 1983-ban. Ám a nemzetközi sikereket a szintén párizsi székhelyű, saját magáról elnevezett üzlet, a Barbara Bui hozta el számára, melynek szinte azonnal híre kelt a világban, így New Yorkban és Hollywoodban is. A ruhákkal, kiegészítőkkel és cipőkkel egyaránt foglalkozó tervezőnő kreációi hamar elcsábítják a modern nőt.

A nőies eleganciát egy csipetnyi rock and roll életérzéssel teszi könnyedebbé és a fiatalabbak számára is befogadhatóvá, a kreatív munkában pedig nagyon fontos számára a szabadság, a stílus és az önbizalom, és mindezeket a kreációiban szintén kifejezésre kívánja juttatni.

A Barbara Bui márka az amerikai hírességek körében is nagy kedvenc, cipői számos vörös szőnyegen megfordultak már. A 2012-es őszi-téli kollekciójában szolidabb fazonok és fényes, illetve egészen cicomás topánok kaptak helyet. A választékban a nem éppen hűvös napokra tervezett körömcipők, félcipők, valamint az őszi hangulatú bokacsizmák és télies lovaglócsizmák éppúgy megtalálhatóak.

  • Megosztás: