Ashley Graham többször bizonyította már, hogy egyáltalán nem szégyellős, és egy jó ügyért, vagy egy poénért, bármikor bevállal egy kis meztelenkedést.

hirdetés

A sikeres plus size modell, Ashley Graham sohasem beszélt mellé: nemcsak hangoztatja, hogy elfogadta adottságait és elégedett a testével, hanem az általa bevállalt fotókkal is alátámasztja ezt az állítását. Nem igazán jön zavarba, ha fehérneműben, vagy falatnyi fürdőruhában kell megmutatnia magát, sőt, az sincs ellenére, ha nem retusálják a róla készült fotókat, és itt-ott látszik a narancsbőre.

A nők önbizalmát szívén viselő modell egyszer azt mondta egy interjúban, hogy minél jobban tisztában vagyunk a testünk hibáival, annál biztosabban haladunk a jó úton afelé, hogy elfogadjuk önmagunkat. A legjobb önbizalom építő tréning szerinte, ha pucér hátsóval flangálunk otthon, amikor egyedül vagyunk. Ő már ezen a lépcsőfokon is túllépett, hiszen nemcsak az otthona rejtekében mutatkozik meztelen fenékkel, hanem felvállalja a világ előtt fedetlen, kerekded idomait.

Nemrég, a V Magazine kedvéért vált meg az alsóneműjétől, egy humoros, retró divatfotózás keretében. A 31 éves Ashley Graham és a vele együtt szereplő modell, a 26 éves Paloma Elsesser dögös pózokban idézte meg a nyolcvanas évek hangulatát és színpompáját. Bár a képek elképesztően szexisek, érezhető rajtuk a poénra vett figura.

  • Megosztás:
hirdetés