Csak fel kell ragasztani a kézfejre, és figyelni kell, mikor változik a színe. Segítségével könnyebb megóvni a bőr egészségét.

A L’oreal család bőrápolással foglalkozó márkája, a La Roche Posay évek óta elkötelezetten küzd azért, hogy megóvja bőrünket az erős napfény káros hatásaitól, és felhívja a figyelmet arra, milyen kockázatokkal jár a felelőtlen napozás. Bár a naptej védelmet nyújt a bőrnek, több felmérés is bizonyítja, hogy az emberek többsége helytelenül használja ezeket a termékeket.

Általában nem veszik figyelembe a fényvédő kencék hatóidejét, és korábban kimerészkednek a tűző napra, vagy már csak akkor kenik be magukat, amikor órák óta a strandon vannak. A faktoros készítmények többszöri használatát szintén sokan elmulasztják, pedig időnként nem árt megismételni a hatékonyság kedvéért. Vannak, akik ezt meg is teszik, lelkiismeretesen kenegetik magukat bizonyos időközönként, de sokszor túl későn, amikor a leégés jelei már megmutatkoznak.

A La Roche Posay fényérzékelő bőrmatricája segít kialakítani a napon tartózkodás helyes szokásait. A My UV Patch egy vékony, rugalmas, bőrön viselhető szenzor, mely egy különleges technológiának köszönhetően képes mérni az UV-sugárzást. Csak fel kell ragasztani a kézfejre vagy a csuklóra, és a tapasz – amely fényre érzékeny festékeket tartalmaz – egy alkalmazáshoz csatlakoztatva figyelmezteti a felhasználót, hogy mikor érdemes újra felvinni a naptejet.

A szenzoros UV-matricát napokig lehet viselni, akár sportolás, úszás közben is, és a tavalyi beharangozása óta több fejlesztésen is átesett, hogy a terméket akár az egész család használhassa, avagy a gyermekek és érzékeny bőrűek számára is biztonságos, könnyen használható legyen. Idén hazánkban is bevezetésre kerül a My UV Patch, egyelőre ingyen, a márka egyes fényvédő készítményeihez csomagolva. 

  • Megosztás:
hirdetés