Anne Hathaway üde jelenség, akinek arcbőre kevés sminkkel és retusálás nélkül is ragyog. Legutóbbi címlapfotóin érthetetlenül megszaladt a Photoshop, pont annyira, hogy leradírozták jellegzetes, bájos vonásait.

hirdetés

A Town & Country címlapján mindig gondosan szerkesztett fotó jelenik meg valamelyik hírességről. Olykor egészen finom képkorrekcióval él a magazin, máskor pedig durván belecsapnak a retusálásba, melynek nemcsak a szarkalábak és apró bőrhibák esnek áldozatául, hanem gyakran az arcvonások is.

A magazin februári, dupla címoldalán Anne Hathaway szerepel, akiről a legrosszabb indulattal sem lehetne azt mondani, hogy bőrsimításra szorulna. A 36 éves színésznőn cseppet sem látszik az idő múlása, mégis annyi filtert, világosítást és simítást kapott az arca, hogy a bájos mosolya nélkül szinte alig lehet felismerni a képeken.

Bár az Oscar-díjat a Nyomorultak 2012-es feldolgozásának egyik mellékszerepe hozta meg Anne Hathaway számára, a legtöbben Az ördög Pradát visel című filmből ismerik, melynek modern tündérmeséjében a feltörekvő, ámde szürke és jellegtelen leányból divatos, stílusos és csábítóan lehengerlő nővé érik. Már akkor kiderült, hogy a magas, karcsú színésznőnek roppant jól áll a high fashion világa, amit azóta számos címlapon bebizonyított.

Legutóbbi divatfotóin csodaszép tavaszi ruhákat és ékszereket visel a színésznő, bár a címoldalról ordít a sok Photoshop – főként szemei környékét szabták át óvatlanul. A mosolyával azonban helyére kerül minden arcvonása.

Főkép: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés