Ezzel a fotósorozattal egészen más oldalát mutatja meg Amy Adams. Sejtelmes, érzéki képek születtek a vörös hajú szépségről.

hirdetés

Amy Adams-et sokan még mindig a Szökőhév című romantikus vígjátékban alakított szerepével azonosítják, azzal a bizonytalan, de szerethető főhősnővel, aki az egész film alatt egy Louis Vuitton-bőrönddel rohangált, miközben próbált idegesítően tökéletes lenni. Gyakran kellett cuki, ártatlan szemű karaktereket eljátszania, pedig a sokoldalú színésznő tehetsége ennél sokkal szerteágazóbb: a 2018-as, Éles tárgyak című amerikai krimisorozatban például a drámai oldalát is megcsillantja.

A 44 éves színésznő még mindig tud meglepetést okozni, és nemcsak a szakmáján belül. Nemrég lebilincselő fotósorozat készült róla a So It Goes Magazine számára, mely nem a ruhákra, inkább az álomszerű pillanatokra helyez nagy hangsúlyt. Boe Marion az analóg fotózás különleges báját szerette volna visszaidézni képeivel, melyek misztikus hangulatot keltenek.

Bár Amy Adams többek között a Louis Vuitton, a Stella McCartney, a The Row, a Chanel, a Chloé, a Bottega Veneta, a Blaenciaga és a Gucci gyönyörű ruháiban pózol, valahogy nem azokon akad meg a szemünk elsőre. Sejtelmes, éteri fotóin a színésznő olyan, mint egy múzsa, aki magával ragadja az ember képzeletét.

  • Megosztás:
hirdetés