Idén nem ment zökkenőmentesen a show, de minden jó, ha jó a vége, és egyébként is, ebben az óriási kavalkádban a fehérnemű a lényeg: amiből akadt elég, nem is akármilyen!

A Victoria’s Secret éves bemutatója mindig nagy eseménynek számít, lassacskán felér egy ünneppel. A show, a hangulat és az egész körítés olyan, mint egy óriási fesztivál, amihez még hozzátesznek a méregdrága, halandó embernek szinte megfizethetetlen belépőjegyek és a castingokat övező hírverések. A fehérneműcég kifutóján végigvonulni igazi kiváltság, sok modell szemében karrierjének csúcspontja.

Ilyenkor amúgy is az egész világ a Victoria’s Secret kifutóját lesi, ám az idei bonyodalmak hatására, talán picivel több figyelmet kapott a történet. Rendhagyó módon, a bemutató Sanghajban került megrendezésre, az amerikai óriáscégnek pedig meggyűlt párszor a baja a kínai hatóságokkal, ugyanis egyik angyalkájuk, Gigi Hadid azért nem vehetett részt a nagy felvonuláson, mert vízumkérelmét elutasították, és hasonlóképpen járt az est egyik sztárvendége, Katy Perry is.

Ettől függetlenül a show rendben lezajlott, Katy helyett Harry Styles lépett fel, az est további fénypontja pedig Leslie Odom Jr., Miguel Hamilton és Jane Zhang, Kína legnépszerűbb énekesnője volt. Bár évről évre egyre nehezebb a fehérneműkre koncentrálni ebben a színes-zajos, nagy csinnadrattás kavalkádban, azért most kitűnt jó pár darab a giccses körítésből. Bár stílusok szempontjából elég nagy volt a káosz: megjelentek népies elemek, illetve csillogó és színes pompa körítésében robbant be a kilencvenes évek hangulata a kifutóra. Volt kockás, fűzős, sportos és dögös, illetve istennős típusú szett, egyszóval nagyon színesre sikeredett a repertoár.

  • Megosztás:
hirdetés