Katalin hercegné és Vilmos herceg esküvője óta tudjuk, hogy sok bőrt le lehet húzni egy ilyen királyi eseményről. Előbb-utóbb várható volt, hogy hatalmas üzlet épül a hisztérikus rajongásra.

Éppúgy, mint annak idején Katalin hercegné és Vilmos herceg esküvője, Meghan Markle és Harry herceg frigye is óriási bizniszlavinát indított el: most már az ő arcképük is ott díszeleg teáscsészéken, kulcstartókon, hűtőmágneseken és persze az ilyenkor soron kívül piacra kerülő ruházati cikkeken.

Ha az internetes mémek és vicces beszámolók után valaki még nem kapott csömört az újdonsült hercegné, Meghan Markle mosolyától, akkor az ajándéktárgyakkal és printek nyomtatásával foglalkozó cég, a Bags of Love elintézi, hogy végképp a retinájába égjen a hercegi pár.

Egy nagyon vicces és tulajdonképpen eddig kiaknázatlan lehetőséggel álltak elő, ami igencsak tarol a strandszezon beindulásával: most már Meghan hercegné és Harry herceg képmását is lehet kérni bikinire vagy fürdőruhára, a rajongók legnagyobb örömére.

Azért képzeljük el azt a pillanatot, amikor belépünk a strandra a legújabb úszódresszünkben, melyen Meghan arca mosolyog vissza az emberekre, vagy éppen Harry herceg szakálla kelt feltűnést az intim V-vonalra simulva. Csodás látvány.

Főkép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés