Gondolnád, hogy a madaras, virágos és geometriai lakberendezési minták ilyen jól működhetnek ruhákon? Ha eddig még nem akartál kárpitmintába öltözni, most biztos elkap a hév, hogy megtedd!

A H&M örömmel mutatja be a közelgő print kollaborációjának eredményét, egy csodálatos kapszulakollekciót az ikonikus brit tapéta- és textilházzal, a GP & J Bakerrel, melyet több mint száz évvel ezelőtt, 1884-ben alapítottak. A női darabokat tartalmazó kollekcióhoz a GP & J Baker legrégebbi printjeit használták fel a tervezők, hogy időtlen darabokat alkossanak, melyek augusztus 2-ától lesznek kaphatóak a H&M üzleteiben és online.

A print minták, melyeket a kollekcióhoz választottak, a márka legkedvesebbjei, illetve néhányuk régi, az archívumból választott minta. Ilyen például a Magnólia, melyet William Turner festett a GP & J Baker számára 1913-ban. Turner klasszikus keleti madár-, virág- és hortenziamintái az erőteljes, fafaragásokra emlékeztető geometriai mintákkal keverednek, ezzel tisztelegve az art deco tervező, Jean Durand munkássága előtt.

A kollekció világos és könnyed, tele elegáns és romantikus darabokkal. A sziluettek hosszúak, légiesek és markánsak a puffos vállrésszel, a tölcsér- vagy épp ballonszerű ujjakkal és a kontrasztos mintájú szegélyekkel.

  • Megosztás:
hirdetés