Agyness Deynről sokan azt állítják, hogy nem éppen egy tipikus értelemben vett szépség – pedig szerintem kifejezetten bájos az arca. Bár valószínűleg ezzel a váddal inkább az öltözködési stílusát illetik, semmint a külsejét. A 29 éves modell és énekesnő ugyanis nem az egyszerű fazonok táborából való.

Vidám, bohókás lénye szinte átsüt az eklektikus – gyakran provokatív – ruházkodásán. Nem egyszer megkapta már a stílusikon és kaméleon jelzőt a neve mellé, ami szerintem az ő szakmájában csak az előnyére válik. Hiszen rengeteg szép modell van, ám ennél még fontosabb a kisugárzás és az egyéniség, ami vagy megcsillan valaki szemében, vagy nem, de az utóbbi esetében csak egy unalmas szoborról beszélhetünk.

Agyness Deyn talán annak a különleges képességének köszönheti a csillagporos karrierjét, hogy nemcsak szimplán jól állnak rajta a ruhák, hanem viselni is tudja őket. Amikor talpig elegánsban kell megjelennie a kifutón, szinte teljesen átlényegül, és bárki elhinné róla, hogy épp Monte Carlóból libbent oda egy koktélpartiról, miközben a backstage-ben bőrdzsekiben rohangál. A nyolcvanas évek bazári trendje vele vált egészen népszerűvé, hiszen a rockos-csajos retró módi az egyéni stílusjegye.

Nem csodálkozom ezen, mivel Angliából származik, így már egészen korán szembesülhetett a divatszabadsággal, majd, miután a munkája miatt New Yorkba költözött, valószínűleg még több inspiráció hozzásegítette ahhoz, hogy tökéletes szintre fejlessze a vadóc megjelenést. Nézd meg, hogy sikerült neki!

  • Megosztás:
hirdetés