Lelkes trollok elkészítettek egy Instagram-profilt, mely kifigurázza azokat a like-vadász lányokat, akik egy kaptafára készült képeket posztolgatnak. A fotókon csak egy eltérés van, nem is olyan aprócska.

Vannak olyan képek, melyekről már első ránézésre tudjuk, hogy szándékosan az Instagramra készültek, és csak kevés olyan blogger vagy influencer akad, aki még nem osztott meg hasonlót. Ezen a platformon szinte futótűzként terjednek a trendek, ám sok fotó arról árulkodik, hogy, ha kreativitásról van szó, bizony kevés Insta-lány merít saját kútfőből.

Skellie, a csontváz profilja azért jött létre, hogy rávilágítson erre a jelenségre, és tükröt tartson az egymást utánzó, úgynevezett basic Instagram-lányok elé, akik már abból is képesek trendhullámot kirobbantani, ha valaki a cicájával fotózza le magát. Nyilván, ez egy görbe tükör, de nagyon vicces, és sok olyan fotót felvonultat, amellyel bizonyára már te is találkoztál ezen a felületen. A csontváz nem célzás, inkább csak egy szerethető főszereplő, akinek jelenléte maximálisan feldobja ezt a poént.

Íme, a recept, hogyan lehetsz menő Instagram-sztár:

Mutasd meg, hogy szoktál pihenni: készíts fotót a zoknidról és a kávédról.

Kattints el egy képet magadról az öltözőfülkében!

Fotózd le magad olyan helyzetben, mintha édesdeden aludnál. Csak te fogod azt gondolni, hogy senkinek nem esik le a turpisság, és nem feltűnő, ahogy a szelfibottal nyújtózol.

Habfürdő, bor, gyertya – ez alap, ha menő akarsz lenni az Instán.

Mutasd meg, hogy készül a blogod, és hogy festesz, amikor dolgozol: természetesen valami trendi ruhában.

Fotózd le magad a macskáddal, kutyáddal vagy néhány macaron sütivel.

Mutasd meg, mennyire egészségesen élsz: fotózd le a smoothie-t, amit sohasem ittál meg.

Szükséged lesz még néhány fürdőruhában henyélő és barátokkal koccintó képre.

Lehetőleg ossz meg egy felkínálkozó életbölcsességet.

Legyen valami pasztelles, szivárványos giccs körülötted, ami nyilvánvalóvá teszi az unikornis-imádatodat, és természetesen ne felejtsd el megosztani másokkal, mit ebédelsz, illetve mit vacsorázol.

 Fotózd le magad sztárokkal…

borral, vagy pezsgővel…

és cuki kiscicákkal.

A habos kávé és a muffin sem maradhat el a képekről.

Mutasd meg, milyen egészséges kajákat szoktál vásárolni. Az sem baj, ha amint elkészül a kép, kipakolod a kosaradból.

Végezetül pedig bulizz, koktélozz, és semmiről ne maradj le.

Még persze tudnánk folytatni a sort azzal, hogy fotózd le a vastag szemöldöködet, a kerek popsidat, vagy azt, ahogy jógázol, de bármilyen kérdés felmerül benned azzal kapcsolatban, hogyan lehetsz menő az Instán, Skellie profilja megadja számodra a választ.

  • Megosztás:
Címkék:
hirdetés