A kevesebb néha több – ez lehetett volna a 2018-as Oscar mottója, már ami a vörös szőnyegen felvonultatott estélyi ruhákat illeti. Sokan választottak egészen egyszerű öltözéket.

Bár idén is akadtak sokat láttató, mély dekoltázsok, csillogó kelmék és meghökkentő fazonkülönlegességek, összességében a visszafogottság volt a jellemző az Oscar díjkiosztó gáláján. A fényűző pompa természetesen nem maradt el, de többen választottak egyszerű vonalvezetésű ruhákat, melyek mellett a káprázatos báli kreációk is valahogy eltörpültek. Legtöbben a színekkel játszottak, és egy eleven tónust választottak be annak érdekében, hogy kitűnjenek a tömegből.

Sokan döntöttek a tűzpiros mellett, ami érthető, hiszen a tavasz egyik kedvelt árnyalata lesz, ráadásul vibráló élénkségével feldobja az arcot. Bár az év színe az ultraviola, meglepő módon nem sokan tobzódtak lilában és hasonló színekben. Idén az hibázott, aki nagyot akart villantani: ezt leginkább a mellbedobásokra és a túlgondolt ruhaszabásokra értjük. Igaz, ez az év a mély dekoltázsoké, így divat szempontjából helyénvaló a merész kivágás, de sajnos akadt olyan, aki elvetette a sulykot.

  • Megosztás: