Az idei divat futószalagra helyezte a csipkét, melynek eredményeként tömegesen lepték el a kínálatot a belőle készült ruhadarabok és kiegészítők. Bár ezek a holmik most jó néhány szekrénybe bekívánkoznak a tavaszi-nyári trendek támogatásával, mégsem kell attól tartanod, hogy a tucatáruk középszerűségével silányítanák el a stílusodat. Sokoldalúságuk révén számtalan irányzat befogadta őket, sőt, páholyos helyet biztosítottak számukra.

A csipkére épülő öltözéket pedig a végtelenségig lehet variálni, hiszen az eklektikus mixelésekhez sem túl konzervatív. Én most kilenc csipkés alapdarabot ragadtam ki a sok lehetőség közül, és három stíluselképzelésbe ültettem be őket. Mindegyiknél két alternatívához, vagyis két szetthez válogattam szupercsajos kiegészítőket. Ez csupán egy kis ihletadó szösszenet, amit a végtelenségig lehetne formálgatni és továbbfejleszteni, hiszen annak ellenére, hogy populáris divatelem a csipke, a vele megálmodott összkép mindig egyedivé és különlegessé tehető valamivel. A te egyéniségedhez melyik verzió passzol?

Diáklány stílus az ötvenes évekből

A derűs sárgát beemelő sortos szett, valamint a kockás mintával megbolondított topos-szoknyás összeállítás már a fülledt nyarat idézi.

A képen látható termékek: 1. csipketop: Topshop; 2. szoknya: Topshop; 3. csipkeszoknya: H&M; 4. hajpánt: Pull & Bear; 5. fülbevaló: Lipsy; 6. masnis cipő: Asos; 7. félcipő: Asos; 8. csipkés kardigán: Mango; 9. csipkés blúztop: Topshop; 10. rövidnadrág: Dondup; 11. pántos cipő: See by Chloé; 12. kardigán: Mango; 13. fülbevaló: Pieces.

Pasztelles romantika

A cukormázas, pasztelles romantikába bátran beültethetsz vintage vagy virágmintás elemeket is. Nyugodtan összemixelhetsz több stílust egyszerre, hiszen attól még különlegesebb lesz a megjelenésed.

A képen látható termékek: 1. csipkeblúz: Pull & Bear; 2. csipkesort: H&M; 3. csipkemintás szoknya: Pull & Bear; 4. top: Mango; 5. kardigán: Mango; 6. szandál: Asos; 7. tüllös hajpánt: Asos; 8. karkötő: Pieces; 9. óra: River Island; 10. szandál: Report; 11. öv: Pieces.

Hippis szerkók

Ahogy a csipkét, a dzsungelmintát is ki lehet szakítani a saját közegéből, és néhány etno kiegészítővel támogatva az összhatást, vagány hippis szereléssé gyúrhatod össze az eltérő stíluselemeket.

A képen látható termékek: 1. rojtos csipkeblúz: Pull & Bear; 2. cipő: Steve Madden; 3. karkötő: Asos; 4. nadrág: Pull & Bear; 5. fülbevaló: Asos; 6. csipkesort: Topshop; 7. blúztop: Pull & Bear; 8. táska: Pull & Bear; 9. karkötő: H&M; 10. fülbevaló: H&M; 11. cipő: Zara.

  • Megosztás: