A francia származású színésznő és énekesnő szépsége már nem annyira sugárzó, mint hajdanán, sajnos a bőrén elég látványosan lenyomatot hagytak az évek.

Vanessa Paradis még most is gyönyörű nő, ez nem vitatható, de sokkal idősebbnek néz ki a koránál. Nem egyszer fogyott le szinte teljesen csontsoványra, főként a Johnny Depptől való válása után, és ezek a drasztikus súlyingadozások, bizony, lenyomatot hagytak a bőrén.

A szóbeszéd szerint, miután felbomlott a házassága, sokáig nem talált önmagára, így valószínűleg ez a trauma is közrejátszhatott abban, hogy az elmúlt öt évben szembetűnő változáson ment át az énekesnő: arca beesett, ráncai elmélyültek, és szinte mindig sötét árkok húzódnak a szeme alatt, melyek a sminkjén is átütnek. Valószínűleg a dohányzás sem tett jót a bőrének, hiszen hiába rakta félre egy időre, a stresszes időszakban újra visszatért rossz szokásához.

Az orosz Elle magazin decemberi címlapján dús frizurájával és üde bőrével csodásan fest Vanessa Paradis, de a 2017-ben róla készült, retusálatlan fotókat elnézve, sajnos nem ugyanaz a ragyogó arc fogad minket.

 

  • Megosztás:
hirdetés