A szupermodell Hadid nővérek olyan népszerűek, hogy eddig még nem tudtak annyira botrányos dolgot tenni, amivel ilyen mértékben sokkolták volna rajongóikat, mint legutóbbi közös fotójukkal.

Gigi és húga, Bella Hadid egyformán sikeres karriert tudhat a magáénak a modellszakmában. Ám nemcsak a kifutók reflektorfényében szegeződik rájuk a figyelem. Olykor stílusikonként, máskor botrányhősként tűnik fel valamelyikük a médiában, és talán nincs is olyan hét, hogy ne jelenne meg közös vagy különálló kép róluk valamely magazin hasábjain.

A brit Vogue új főszerkesztője, Edward Enninful azonban gondolt egy merészet, és igencsak bevállalós fotóra vette rá a lányokat. A testvérpár meztelenül pózol a magazin 2018-as, legújabb kiadásában, de nem is ez akasztotta ki az olvasókat. Mindenki jól tudja, hogy a modellszakmában elég gyakori az aktfotózás, és sokan zokszó nélkül vállalják, mert nem látnak benne semmi különöset, vagy, mert egy ilyen húzással még inkább fokozható a népszerűségük. Ezen ma már nem sokan akadnak fenn, az emberek egy vállrándítással elintézik.

Ám, úgy tűnik, hogy a brit Vogue-nak mégiscsak sikerült felborzolnia a kedélyeket, kihasználva a Hadid testvérek jó kapcsolatát. Gigi és Bella anyaszült pőrén, egymásba fonódó lábakkal pózol a magazin belső oldalán – mert azért valahogy érezte a szerkesztőség, hogy túl merész lenne mindezt a címlapra rakni.

Megérzésük nem volt alaptalan, mert amint a kép felkerült az internetre, megindult a felháborodáslavina. Egyesek szerint a meztelenséggel nincs baj, de ez a beállítás elég beteg egy testvérpár esetében. Sokan sokkolónak minősítették, de olyan is volt, aki pornográfnak titulálta a képet. Akik védeni próbálták a modelleket, csak annyit tudtak felhozni mentségükre, hogy szépek, a fotójuk pedig igazán művészi.

Januárban a Mujer Hoy címlapján szerepelt a testvérpár, de ott teljesen felöltözve mutatták meg magukat.

 

  • Megosztás:
hirdetés