Carolyn Hartz állítja, hogy fiatalos külsejének mindössze két titka van: a cukor elhagyása és a rendszeres edzés.

A most 69 éves nőnél 28 évvel ezelőtt prediabéteszt állapítottak meg, ezért akkor teljesen száműzte az étrendjéből a cukrot, áttért a xilitolra, és azóta is ehhez tartja magát. Vitathatatlan, hogy Carolyn bomba formában van, fotóit elnézegetve bárkinek az az érzése támad, hogy szeretne így kinézni a hetedik x-hez közeledve. Ám, ami a fiatalsága titkát illeti, sokan szkeptikusak: a kommentelők nagy része valami egészen mást sejt a dolog mögött.

Nem titok ugyanis, hogy Carolyn a SweetLife nevű, édesítőszereket gyártó cég tulajdonosa, így a hozzászólók a cukor elhagyásáról szóló magyarázatot valójában önreklámnak és átlátszó marketingfogásnak gondolják. Többen is felhívták a figyelmet rá, hogy a hölgy arcán egyértelmű jelei vannak a plasztikai beavatkozásoknak, és arról az világos tényről is szóltak, hogy egy hetvenéves nőnek természetes úton nem lehetnek ilyen mellei – melyekhez ráadásul nincs sok köze a cukorfogyasztásnak.

Voltak, akik kitértek arra, hogy a xilitol sok szempontból még károsabb a szervezetre, mint a cukor. Összességében a kommentelők szerint Carolyn valódi titka az, hogy elegendő pénze és ideje volt arra, hogy óriási figyelmet szenteljen a külsejének, de nem gondolják, hogy ettől példakép lenne – sőt, inkább negatív és hamis mintát közvetít, miszerint a szépség minden. Te mit gondolsz a dologról? 

 

 

 

 

 

  • Megosztás:
hirdetés