Ha úgy érzed, hogy kissé elengedted magad az ünnepek alatt, koplalás helyett pörgesd fel az anyagcserédet az alábbi zsírgyilkos vitaminbombákkal!

A karácsonyi lakomák általában nem az önmegtartóztatásról szólnak, ilyenkor könnyen felszalad egy-két plusz kiló az emberre. Ha az ünnepek után egy picit szűkössé váltak a nadrágjaid, önsanyargatás helyett inkább fogyaszd rendszeresen az alábbi szuperfinom, gyümölcsös turmixokat, melyek javítják az emésztést, elűzik az éhségérzetet, és alaposan felpörgetik a szervezet zsírbontó folyamatait. Arról már nem is beszélve, hogy tele vannak értékes vitaminokkal és ásványi anyagokkal, így nemcsak megszabadítanak pár centi feleslegtől, hanem ragyogóvá varázsolják a bőröd.

Ha sok sós ételt ettél, valószínűleg a vízháztartásod sincs egyensúlyban, emiatt mehet zötyögősebben az emésztés. Az alábbi receptek úgy lettek összeállítva, hogy méregtelenítésre és vízhajtásra is tökéletesen alkalmasak, ugyanakkor minden jóval feltöltik a szervezetet, amire az egészséges anyagcsere-folyamatok működtetéséhez szüksége van.

Ha megújulnál az új évben, kezdd a táplálkozásoddal, és ne csak fogadkozz, hanem iktasd be ezeket az egészségjavító alapanyagokat az étrendedbe! Nem lesz nehéz dolgod, mert nagyon finomak, és a turmixok segítségével egy füst alatt többféle vitaminhoz és rengeteg rostanyaghoz juthatsz hozzá!

  • Megosztás:
hirdetés