Eddig jóformán csak felturbózva, dívasminkben láthattuk a színésznőt a divatmagazinok címlapjain, most azonban egy szolidan szexi fotósorozat készült róla.

hirdetés

Claire Danes alig 17 éves volt, amikor Leonardo DiCaprio mellett feltűnt a Rómeó és Júlia amerikai filmadaptációjában, és bár azóta kívül-belül nővé érett, vajmi keveset változott az évek során. A kétgyermekes színésznő remek formában van, ám nem csak bájos arcvonásaival és igéző kék szemeivel vonzza a figyelmet, hanem az alakja is irigylésre méltó.

Natúr sminkben még szebb Claire Danes

Az üde tavaszi képek a New York Times stílusmagazinjának készültek. A T Singapore májusi divatanyaga natúr hatású arccal és a színes, különleges fazonvilágú öltözékekkel teremt megkapó kontrasztot. Claire Danes épp csak leheletnyi sminket kapott, a frizuráját és a manikűrjét sem gondolták túl, mindezek helyett inkább a magabiztosságról és határozottságról árulkodó testbeszéd ragadja meg az embert.

A színésznő remek választás volt a feladatra, tökéletesen közvetíti a retró stíluselemekkel tűzdelt modern romantikát, ami több egy szimpla trendnél a mai divatban, hiszen ez a sikk a kortalan női szépséget ünnepli.

 

Kiemelt kép: Bennett Raglin/Wirelmage/Getty Images.

Képgaléria képei: Nagi Sakai/T Singapore.

  • Megosztás:
hirdetés