Marilyn Monroe annak idején divatot teremtett frizurájával, öltözékével és stílusával. Ha az ő fénykorában már létezett volna az Instagram, ezekkel a képekkel nagyon ütős lett volna a profilja.

Marilyn Monroe híressé vált képeivel még ma is tele van az internet, de főként beállított portrékról és filmjelenetek kimerevített kockáiról maradt ránk a színésznő gyermeki, bájos mosolya.

Csak kevesen emlékeznek azokra a fotókra, amelyek sokkal jobban megfogják a szőke szexszimbólum valódi személyiségét. A csábító díva külső mögött ugyanis egy humoros, kissé infantilis, törékeny lelkű nő rejtőzött, aki sokkal, de sokkal vonzóbb volt a felfestett máznál.

Ha Marilyn Monroe ma, az Instagram korában élne, akkor is tömérdek követőt vonzana a profilja, ha nem színésznőként keresné a kenyerét. Az alábbi fotókkal simán lehetne influencer vagy stílusblogger. Már az ötvenes-hatvanas években is minden megvolt benne ahhoz, hogy megjelenésével és attitűdjével lehengereljen másokat, ám divatos képeivel még ma is tarolna, valószínűleg az ujja köré csavarná az Instát.

  • Megosztás:
hirdetés