A modellek, színésznők, énekesnők körében is egyre népszerűbb natúr arcot villantani a világhálón. Úgy tűnik, újabban nagyobb értékkel bír a természetesség.

A hírességek szinte mindig makulátlan sminkben mutatkoznak a nagyérdemű előtt, és a róluk megjelent fotókat is gyakran retusálják a magazinok és egyéb médiaplatformok. Így a valódi arcuk csak ritkán kerül nyilvánosság elé, ezért olykor hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy ők mindig olyan topon vannak, amilyennek mutatkoznak egy-egy eseményen.

Ám ők is csak emberek, akiknek éppúgy van hétköznapi arca, mint bárki másnak. Volt idő, amikor lesifotósok vadásztak az utcán olyan közismert személyekre, akik a boltba indulva elfelejtettek sminket feltenni. Ma már nem ekkora szenzáció, ha olyasvalaki, aki gyakran szerepel nyilvánosság előtt, fedetlen arcbőrrel jelenik meg valahol, hiszen a hírességek körében egyre nagyobb divat felvállalni a valódi kinézetüket és személyiségüket.

Egyre több színésznő, énekesnő és modell osztja meg mindennapi életének pillanatait az Instagramon, és ehhez a közlékenységhez éppúgy hozzátartoznak a frizura és smink nélkül elkapott fotók, melyek azt tükrözik, hogy bizonyos napokon ők is elengedik magukat, és nem tesznek fel festéket, ha például a családjukkal vannak, sportolnak vagy éppen pihennek.

Heidi Klum a legzavartalanabbul posztolgat magáról smink nélküli, illetve smink előtti fotókat. Nincs is semmi kivetnivaló ebben, hiszen a 44 éves modell festetlen, natúr arccal is gyönyörű. Látszik, hogy boldog, és ettől még sugárzóbb a megjelenése.

Bár Gwyneth Paltrow sosem viszi túlzásba a sminket, teljesen natúr arccal egészen másképp néz ki, valószínűleg elmennénk mellette az utcán, mert nem ismernénk fel. 

Liv Tyler sem csinál gondot abból, ha épp nem visel magán festéket, hiszen így is jól mutat a fotókon. 

Jessica Alba saját maga posztolta ezt az előtte-utána fotót, mely felfedi, hogyan fest teljes harci díszben és anélkül.

Cameron Diaz mindig napbarnított, sima arcbőrrel látható a filmjeiben, és a magazinfotókon is rendszerint retusálják az arcát. Bár tisztában vagyunk azzal, hogy 45 éves, smink nélküli arcán egy kicsit meglepődtünk.

Milla Jovovich 41 évesen szerencsés alkatnak mondhatja magát, hiszen egy hosszú munkanap után, fáradtan is ilyen jól néz ki.

Adriana Lima modell híres arról, hogy gyakran felvállalja magát smink nélkül. Érthető is az önbizalma, hiszen nem sok különbség van a festett és festetlen arca között. Az utóbbi ugyanolyan friss és bájos.

Az 51 éves Cindy Crawford bőre irigylésre méltó.

Drew Barrymore smink nélküli arca kissé sápadt, jobban áll a színésznőnek, ha van rajta egy kis szín.

Gisele Bündchen bőre olyan, ami nem tűr sok festéket. Akkor a legszebb, ha teljesen natúr.

  • Megosztás:
hirdetés