Fantasztikus tippet ad ez a videó, melyből megtudhatod, hogyan készíthetsz otthon szemkihúzó tust, alig pár perc alatt, vegyi anyagok felhasználása nélkül.

A szemkihúzó tus mindig akkor szárad be vagy fogy el, amikor tényleg szükség lenne rá, méghozzá sürgősen. Vagy azért, mert ritkán használja az ember, vagy azért, mert túl gyakran. Jól tudjuk, milyen bosszantó ott állni a tükör előtt, amikor szemhéjadon csak félig sikerült meghúzni a fekete vonalat. Mi is átéltük már, ezért figyeltünk fel Ela Gale videójára, aki mindig remek sminktippekkel szolgál. Az ötlet szinte adja magát, mégis ritkán jutna ilyesmi az ember eszébe.

Ela fogott egy kis tégelyt, belecsorgatott egy kis aloe vera gélt, szétszedett egy folyékony E-vitamint, valamint egy aktív szénport tartalmazó kapszulát, majd a tégelyben jól elkeverte az összetevőket, és ragyogó, telt színű, tartós szemhéjtust kapott. Ha van vékony ecseted, azzal is felviheted, de a régi szemkihúzód hegyét is belemárthatod a saját készítésű festékedbe. Ahogy az látszik, precízen lehet vele dolgozni, az elkészítése és a felkenése sem maszatol.

  • Megosztás:
hirdetés