A testápoló habok egyre elterjedtebbek könnyű állaguk miatt, a Nivea is piacra dobott egy uborkás és matcha teás, illetve egy málnás és fehér teás változatot.

Bár általában egyféle testápolót használok – ami már bevált -, nyaranta be szoktam újítani valamiféle frissítő, hidratáló testhabot, mely a nagy melegben sem folyik le az emberről. Idén hamar beizzított a nyárias idő, így már késő tavasszal rávetettem magam a Nivea uborka és zöld tea illatú testápoló habjára, amitől egyetlen dolgot reméltem, hogy felfrissíti, és hidratálja a bőrt.

Talán a Nivea nem is sejti, de olyan formulát sikerült létrehozniuk, mely többet tud annál, mint amit belegondoltak. Azon túl, hogy a selymes hab könnyen eloszlatható, hamar felszívódik és egész nap bársonyos bőrt garantál, hűsítő hatása révén enyhíti az epilálás utáni irritált állapotokat, és szerintem egy picit a vérkeringést is fokozza.

Azt tapasztaltam, hogy már egy-két használat után jelentősen halványítja a lilás seprűvénákat, melyek a nyárias melegben szoktak előtűnni a bokám környékén. Fáradt, nehézláb érzésre szintén tökéletesen bevált nálam a hűsítő testhab, melynek kellemes, uborkás illata sokáig érezhető.

A bizsergető, frissítő hatásától pedig megszűnik a kimerült lábakban jelentkező ólmos elnehezülés, így nem szükséges külön erre a célra ajánlott, speciális kencéket alkalmazni.

Az egyetlen problémám a hab állagú kiszereléssel, hogy bár kevés is elegendő belőle, sokkal hamarabb elfogy, mint egy hasonló méretű, flakonos testápoló krém. Ennek fényében kicsit sokallom az 1300 forintos árát.

  • Megosztás:
hirdetés