Piros rúzsból akár több árnyalatot is érdemes betárazni idén, hiszen más-más passzol a színes ruháinkhoz, illetve ősztől télig sokat változik az arcszínünk, egyre sápadtabb lesz a bőrünk.

hirdetés

Az idei sminktrendek egyik legnépszerűbb eleme a vörös rúzs, mely feldobja, élénkíti az arcot, és nemcsak az elegáns öltözékünk legcsábosabb kiegészítője lehet, bátran beilleszthetjük különféle tónusait a diszkrétebb, nappali sminkünkbe is.

Egy jól eltalált, vörös ajakrúzs akkor is felfrissíti a bőrképet, ha semmi mást nem viselünk az arcunkon, csak egy leheletnyi CC-krémet és highlightert, ugyanakkor a klasszikus, drámai sminkek elengedhetetlen tartozékaként éppúgy működőképes.

A tüzes ajakszínezők másik előnye, hogy hófehér, rózsás és szeplős, valamint kreol bőrhöz egyaránt jól passzolnak, persze, mindegyik típusnak meg kell találnia a számára legmegfelelőbb árnyalatot, mely nem sápasztja, és nem rikít harsányan az arcán.

Ha követni szeretnéd az őszi-téli szezon legnőiesebb sminktrendjeit, az alábbi rúzsokat és piros árnyalatokat ajánljuk figyelmedbe.

  • Megosztás:
hirdetés