A héten jó idő lesz, előkerülhetnek végre a lengébb ruhák, ezekhez pedig vidám körömminták illenek. A virágok szépek és mutatósak, ráadásul egyáltalán nem olyan nehéz őket elkészíteni, mint, ahogy elsőre tűnik.

Virágos körmök

A virágminta sokféle lehet, ábrázolhat egy egész ágat, de apró százszorszépeket is, sőt, egészen művészi irányba is elvihető. A lényeg, hogy jól látható legyen, ezért az alapszín térjen el a mintától – a bal alsó képen a virágos ág csodaszép, de sajnos kevésbé látszik.

A virágos körmök elkészítéséhez szükséged lesz a körömlakkokra, egy vékony ecsetre, pontozóra, illetve fülpiszkálóra, attól függően, hogy melyiket választottad ki. Minden esetben várd meg, amíg az alap megszárad, illetve a végén fixáld le az egészet színtelen lakkal. A cseresznyevirágosnál először az ágakat fesd meg egy vékony ecsettel, majd a pontozóval alakítsd ki a virágokat. Ha szeretnéd elmosni a közepüket, azt egy fogpiszkálóval tedd.

Az apró virágosnál először a szirmokat vidd fel, kicsit elhúzva a pöttyözőt, majd fesd fel a közepüket. A festménynek is beillő virágnál egy vékony ecsettel egyenként húzd meg a fehér szirmokat, egy nagyon kevés kéket pöttyents a körmökre, majd fogpiszkálóval dolgozd össze a fehérrel. Ezután már csak a sárga virágközepet kell pontozóval felvinni.

  • Megosztás:
hirdetés