Az alapozót, a szemhéjpúdert, a tusvonalat, sőt, még a szempillafestéket és a rúzst is egy műanyag karácsonyfával vitte fel az arcára a lány. Viccnek szánta, de nem is lett olyan borzalmas a végeredmény.

A szépségbloggerek, csak, hogy fenntartsák az érdeklődést, olykor egészen meghökkentő, sőt, képtelennek tűnő újításokkal állnak elő: az interneten szinte végigsöpörtek a kanállal, fogselyemmel, zsírkrétával elkészített vagy ételekből kikevert sminkek, de valószínűleg a hintőpor és jeges víz kombinálásával elsütött sminkrögzítés is sokak fejében megragadt.

Volt már egy merész lány, aki gúnyt űzött ebből, és egy fogkefe segítségével maszatolta magára azt a rengeteg sminkréteget, amit a legtöbb szépségtanácsadó blogger magára szokott kenni egyetlen videofelvétel alatt. Sajnos őt ízekre szedték a kommentelők, mert komolyan vették a kis bemutatóját, és azt hitték, valódi sminkes tippeket próbál közvetíteni ilyen kontár munkával.

Reméljük, az Rclbeauty 101 szépségbloggerét senki nem gyanúsítja meg azzal, hogy műfenyővel produkált sminkes trükkökre szeretné buzdítani követőit, hiszen ez a videója csupán a hecc kedvéért készült el.

Ami azt illeti, nem kevés találékonyságra vall, hogy csak a művi karácsonyfa apró-cseprő részeit használva kente fel magára a festéket a lány, méghozzá tényleg vicces módon. Azért meglátszik, hogy nagy adag sminkrutin van a kezében, hiszen a végeredmény nem is annyira rémes, mint amire a látottak alapján számítana az ember.

  • Megosztás:
hirdetés