Reggel kitalálod, hogy mit veszel fel, megfésülködsz, sminkelsz: sok nőnek telik így a nap eleje, nincs ezzel másként Christine Ha sem, azzal a különbséggel, hogy ő a végeredményt nem fogja látni, mert majdnem teljesen vak. A 35 éves szakács látóidegeit a saját immunrendszere támadja, és 25 éves korában kezdte elveszíteni a látását. A fényeket még érzékeli, de a látását ahhoz hasonlítja, amikor a tükör zuhanyzás után nagyon párás lesz. 

Sminkelni vakként

A vietnámi származású amerikai lány teljes életet akar élni, indult az amerikai Mesterszakács tévés főzőversenyen, meg is nyerte azt, és nemrég elindította Youtube-csatornáját, ahol a mindennapjait mutatja be, például, hogy hogyan sminkel. 

A videóban egy nappali sminket tesz fel, értelemszerűen tükör segítsége nélkül, alapozót, szempillaspirált, és, ami egészen fantasztikus, hogy szempilla-göndörítőt is használ. Azt, hogy milyen a bőre, mit kellene elkendőznie, mások mondják el neki, az eredmény pedig egy jól felrakott alapsmink, amiről nem lehet megmondani, hogy egy nemlátó tette fel. 

  • Megosztás:
Címkék:
hirdetés