Mindig is ódzkodtam az orra ragasztható mitesszereltávolító tapaszoktól, mert volt bennem egy irreális félelem, hogy annyira rátapadnak a bőrre, hogy aztán gyantaszerűen lehántják azt, és hetekig úgy fogok kinézni, mint, akit a hentes megnyúzott.

Ezért inkább hosszú éveken át a kozmetikusra bíztam magam. Végül nemrégiben baráti ajánlásra próbáltam ki a TianDe mitesszereltávolító tapaszát, ami nem okozott csalódást, bár az is tény, hogy a kozmetikus szakértő kezeivel aligha ér fel.

Master Herb “Tiszta pórusok” tisztító orrtapasz

Tulajdonképpen az alkalmazás nagyon egyszerű, le kell húzni a ragasztócsíkot fedő réteget a tapaszról, majd az utóbbit fel kell a megnedvesített orra helyezni, alaposan rásimítva, hogy ne legyen alatta levegős. A tapasznak 15 percig kell fenn lennie, majd egy jól irányzott mozdulattal – korántsem tépve – csupán le kell húzni a bőrről.

A tapasztalatom a következő. Hiába figyelek oda az arcápolásra, mitesszerek mindig keletkeznek a tág pórusaimban, de a tapasz segítségével ezeket sikerült eltávolítani. Ahogyan lehúztam, és közelebbről megnéztem, lehetett látni, hogy a lerakódott kosz ráragadt a papírra, sőt. Láthatóan az orrom is sokkal tisztább lett.

A ragasztó a félelmeimre egyáltalán nem játszott rá, nem sértette fel a bőröm, de picit rajta maradt az orromon, ezért langyos vízzel külön le kellett róla mosnom.

Alapvetően megérte az árát, hiszen körülbelül 400 forintot fizettem érte, márpedig a kozmetikus ennek a többszöröse. Ráadásul a nyomkodással ellentétben ennek a használata egyáltalán nem fájdalmas, és havonta egyszer sem jelent különösebb terhet erre költeni. Az viszont biztos, hogy, ha az egész arcomat szeretném kitisztíttatni, azt egy darab orrtapasszal aligha lehet kivitelezni, ezért is mondtam azt, hogy a kozmetikus szakértő kezeivel aligha érhet fel. Gyorssegélynek tökéletes.

  • Megosztás:
hirdetés