Tinédzserkoromban sem volt makulátlanul tiszta a bőröm, de a 20-as éveim elején olyan mély, gyulladt aknék jelentek meg az arcomon, melyeket még életmódváltással sem tudtam eltüntetni. Ennek nyomait a mai napig viselem, és, bár az akkori hegek már nem annyira látványosak, engem még mindig zavarnak, ezért gondoltam, hogy megpróbálom a lehető leghalványabbá tenni őket.

Mivel már korábban is elégedett voltam a TianDe márka termékével, úgy döntöttem, hogy a Master Herb családjuk Pattanások és Hegek elleni krémjét fogom először kipróbálni. A kozmetikum azt ígérte, hogy kiegyenlíti a felhám színét és a mikrofelületét, amivel szemben azért picit szkeptikus voltam még a jó tapasztalatok ellenére is, de a kozmetikum bebizonyította, feleslegesen aggódtam!

A teszt

Most körülbelül negyven napja használom a krémet, minden este az éjszakai hidratáló előtt, és hihetetlenül elégedett vagyok vele. Már egy hét után láttam némi változást a hegeken, de akkor azt hittem, ez csak a placebo hatás, viszont most, egy hónap után tényleg látványos a különbség. Régebben alapozás után ezeket a területeket korrektorral is le kellett fednem, és még úgy is láthatóak voltak az árkok, most viszont az alapozóréteg simán eltünteti ezeket a csúfságokat.

A krém nagyon jól oszlatható, alig egy keveset kenek belőle a kívánt területre, de így is kifejti a hatását, és minden reggel, mikor tükörbe nézek, úgy érzem, még sokkal szebb az arcom, mint előző nap volt. Az illata az elején nem annyira tetszett – bár gyógynövényektől mit is várhatnék -, mára azonban azt is megszoktam, nem zavar a kicsit kesernyés illat, ami egyébként nagyon hamar elillan.

Mikor megvettem a krémet, kicsit sokalltam a 20 grammos kiszerelésért a több ezer forintot, de nem bántam meg a vételt: a tubus még mindig legalább félig van, és tényleg hatékonynak bizonyult. Továbbra is használom, kíváncsian várom, milyen változásokat hoz ezután.

  • Megosztás:
Címkék:
hirdetés