Igazi havas, télies, sőt, karácsonyi hangulatba kerülhetsz, ha ránézel egy-egy téli körömmintára. Az idei hideg évszakban a fémszínek, a csillámok és az éjszaka színei mutatnak majd a legjobban.

Mágneses körmök

Egy speciális mágneses körömlakk segítségével olyan mintát kreálhatsz magadnak, hogy mindenki a csodájára jár majd. A mágneses körömdíszítés idén tört be a köztudatba, és előkelő helyet szerzett magának a téli dizájnok között is. 

A fordított francia manikűr is egy gyönyörű őrület, főleg, ha fémszínt használsz valami sötét árnyalattal. A galaxisra emlékeztető, éjkék színátmenetes körmök megunhatatlanok, a csillagokat idéző glitterek pedig csak még jobban feldobják. Ami pedig nem hiányozhat a téli körmök közül, az a mindenkor aktuális teli csillámos lakk. Arany, zöld vagy piros színben igazi karácsonyi hangulatot áraszt magából.

A csillogás a lényeg

A variásiók számának csak a fantázia szab határt, de az élénk neon színek a tél beköszöntével már kevésbé bizonyulnak jó választásnak. Inkább a csillámos, fényes minták a nyerők, egyszerű, nem túl hivalkodó alapszínnel és a túlbonyolítástól mentesen. Az olyan színek, mint a sötétkék, az ezüst vagy a bronz egy magas fényű fedőlakkal önmagukban is nagyon jól mutatnak, és igazán divatosak.

  • Megosztás:
hirdetés